QUILTSTUDIO BABETTE
Home Babette Galerie Blog Cursussen Arrangementen Contact Webshop

ROM Abonnement

ROM Abonnement
17.50
InStock

ROMmelen met het maandabonnement Ruler of the Month.

In maart starten we met dit super leuke abonnement. 9 maanden lang iedere maand een nieuwe ruler. 
Het leuke is dat je deze 9 rulers kan verwerken in een BOM die je volgt, je bestaande quilts kan afmaken, maar ook als finishing touch in nieuwe quilts die er gemaakt worden en de mooiste oefenblokken kan maken als Quilt Along quiltje.

Iedere ruler zal gepaard gaan met een YouTube-filmpje èn meerdere illustratie van veel mogelijkheden van de ruler. Er zal een Facebook pagina komen waar jullie foto's van jullie quiltjes of oefenlapjes met de rulers kunnen plaatsen. Zo kan iedereen van elkaars quiltwerk genieten en kan iedereen bij elkaar ideeën op doen.

De duur van het abonnement is 9 maanden. Er zal dus 9 x gefactureerd worden, bij opgave voor de ROM, gaat u de verplichting aan om alle maanden mee te doen.

Aan het einde van de maand ontvangt u een factuur voor de volgende ruler, u hoeft zich dus maar 1 maal op te geven. In de eerste week van de maand van de desbetreffende ruler zal de ruler verzonden worden.

Het ROM abonnement kost € 17,50 per maand, inclusief verzendkosten in Nederland en Italië.
Voor België, Duitsland, Groot Brittanie, Frankrijk kies deze link  quiltstudiobabette.com/rom-subscription/

Heeft u verder nog vragen of wilt u de uitgebreide informatie mail met foto's van de rulers en voorbeelden ontvangen, mail dan naar dequiltschuur@gmail.com 


Terug naar overzicht